Erick Lindgren påstår WSOP Win efter torr säsong

Under den senaste tiden fick poker broderskap rungande nyheten att en av de mest erfarna spelarna hade checkat in på rehab att söka hjälp med hans kroniska spelande som hade lämnat honom kämpar med en $10 miljoner skuld. Erick Lindgren är dock tillbaka i rampljuset men denna gång för en bra anledning. Den bosatt i Kalifornien bekräftade hans poker skicklighet med en rungande seger i $5,000 six-handed No-Limit Texas Holdem event i World Series på Poker2013 säsong playoff.

Hans seger på torsdag kväll tystade hans belackare och stämplat hans beslutsamhet att föryngra sin vinnande strimma i topp poker. Lindgrens säckar en WSOP-guldarmband och $606,317 för hans första position insatser. Detta innebär att de rutinerade spelare är tillbaka med en smäll! Att vinna markerade också Lindgrens andra WSOP-armband som tilldelas en spelare som kan ha varit på randen till självdestruktion. Efter några skandaler rockade pokerscenen under de senaste åren, tvungen den 36-åriga poker pro att gottgöra att dra sig ur försvagande skuld.

Lindgren har avslöjat hans enkla strategi, som han säger, var avgörande för hans spektakulära comeback. Han hade tillgrep spelar låga gränser tills han kände kunna ta itu med större antes och det verkar hårt arbete äntligen lönat. Innan Lindgrens vinna, tabellen hade tagit fart med 14 spelare som striderna ut till clinch totalt prispengar. Kommer torsdag kväll, Lindgren var bland de sex finalisterna i tabellen ESPN sponsrade shorthanded. Av de 14 spelare som griffeltavla till strid för toppositionen, kunde åtta spelare inte göra att gå sista sammanträdet. Framstående poker namn bland åttana ingår Dan Smith, Allen Andrew, Robl Bari och Jon Aguiar. När finalen spelar sparkade off, tabellen tog till ett snabbt tempo och såg Ryan D’Angelo skjuts till rälsen. Andra spelare som följde inkluderar Vasile Buboi, som kraschade ut i femte position, och tre timmar senare Connor Drinan ansträngning var upphävs av Jonathan Littles ess-knekt anrop till Drinan’s all-in all-in preflop, skicka honom ut i fjärde position. Lindgrens hittade de tre-mannabord en lätt affär och efter demontering Jonathan lite, han inrättades för huvuden med Lee Markholt.

Två Holdem veteraner bested varandra i nästan två timmar innan Lindgren tog till skott med en topp set ess flop mot Markholts botten par. Det fanns ingen mjukna för Lindgren efter marker dräneras ut på floppen, lämnar Markholt med inga alternativ men att peka ut med en bounty på $374,960 för hans insatser för andra position. Lindberg som anspråk på sitt andra WSOP-armband i hans fjärde finalbordet av säsongen 2013. Att vinna sätter Lindgren på $1,305,772 på alla poker resultat listan med 2.800 Card Player år punkter och en uppskattad fjärde plats för POY tilldelning.

About Alexander Solonik

View all posts by Alexander Solonik →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *